Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bojowe +7 zrobi jakiegos na +9 ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@ % gówno dają , czasem masz 90% i ci spali , a czasem 10% i ci ulepszy.

Tylko fart się tutaj liczy ;>

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Bywalec
Opublikowano

Mi raz zrobiło Partyzanę za pierwszym razem od +5 do +9 w DT. Więc jakieś szanse są...spróbuj to się przekonasz.

Opublikowano

W dt jak użyjesz moda to tak.Wiem,że mod nic nie daje,ale kilka razy na modzie uleprzyłem eq na +9.Np tygrysia +9 itp.

Ta tylko na tygrysią masz chyba 30% że zrobi a bojowego tylko 10%

temat

rób to sie przekonasz

ja bym radził na 8 w dt i na 9 u gildi bo red perełki i tak teraz tanie na kirianie po 15kk dorwiesz :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie. Po co takie debilne tematy? Czy autor nie ma mózgu i nie wie że to od szczęscia zależy i jakim cudem ktokolwiek z tego forum może wiedzieć czy m uzrobi czy nie? Autor tematu to jakiś bez mózg musi być.

imetin_logo.png

Opublikowano

rob wszystkie najpierw na 8 jak zostaną z 2 to jednego zrob na 9 jak spali to tego +8 selnij i kup nowe

x

Opublikowano

Idz z nimi do gildyjnego, zawsze 10% więcej. Tylko w perly musisz zainwestować:)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Gildyjny za bardzo nie pomoże, kolega też kiedyś bawił się w bojowe i gildyjnego i straty kamoli były w dziesiątkach, a zysk - zero. Zależy od szczęścia i takie tematy powinny być zamykane od razu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...